Op zoek naar frituur Sluis?

Heb je zin in een patatje met een snack of heb je zin in alleen een snack en woon je in de buurt van Sluis? Dan is frituur Sluis iets voor jou. Ze verkopen er lekkere patat en ze hebben er veel verschillende snacks. Ze hebben er ook home made burgers in het assortiment waar je van kunt smullen en voor de mensen die vegetarisch zijn of voor veganisten hebben ze ook lekkere snacks.

Snackbar

Wanneer je een patatje besteld bij de snackbar, of een snack, smaakt het altijd anders dan wanneer je zelf frituurt, veel mensen vinden het ook veel lekkerder als het van de snackbar komt. Dat vinden ze van de patat maar ook van de snacks zoals bijvoorbeeld de frikandellen, de kroketten, de kaassoufflés en natuurlijk de andere snacks. Bij sommige snackbars kun je niet even lekker binnen zitten maar bij de frituur Sluis kan dat wel, je kunt heerlijk genieten binnen van je patat en snacks. Je kunt ook op het terras van de snackbar gaat zitten en wanneer het mooi weer is, genieten van de zon. Ook kun je je eten natuurlijk af halen, je kunt het dan ophalen bij de snackbar en gezellig thuis op eten met je gezin of vrienden. 

 

Het aanbod 

Bij frituur Sluis heb je veel aanbod, je kunt kiezen voor vers gemaakte patat dat speciaal gemaakt wordt voor jou. Maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een heerlijk snack zoals een frikandel, een kroket, een kaassoufflé, een bamischijf of een loempia. Frituur sluis heeft ook een homemade burger in het assortiment. Ben je een vegetariër of een veganist hebben ze ook heerlijke snacks voor jou. Als je er ook een drankje bij wilt bij je eten kan dat natuurlijk ook, ze hebben smoothies, milkshakes, ijs koffie, frisdrank en koffie to go. Wil je na je eten nog een lekker ijsje kan dat ook, ze hebben softijs, swirls en ola ijs.

 

Waarom deze snackbar?

Waarom je voor deze snackbar moet kiezen? Je hebt er veel aanbod, je kunt namelijk voor alleen een patatje kiezen maar je kunt ook kiezen voor een patatje met een snack, heb je zin in alleen een ijsje kun je ook voor een ijsje kiezen. Heb je zin in een smoothie of een milkshake kun je ook daarvoor naar frituur Sluis. Ook wordt er rekening gehouden met vegetariërs en veganisten en zijn er voor hen dus ook lekkere snacks. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *