Op zoek naar visagist Leiden?

Woon je in de buurt van leiden of zelfs is leiden zelf dan heb ik iets leuks voor je. Ben je nou toe aan heerlijk ontspannen dag en heb je  even een moment voor jezelf nodig vol verwenning dan ben je bij visagist Leiden aan het goede adres. Bij ons heb je veel mogelijkheden als het gaat om uiterlijke verzorging en even jezelf in de watten leggen.

 

Mogelijkheden en diensten.

Bij onze Visagist in leiden heb je veel mogelijkheden en veel verschillende diensten. Zo kun je wanneer je hele lichte wenkbrauwen hebt deze even goed laten verzorgen en of verven. Wanneer je totaal geen vorm in je wenkbrauw hebt maar dit wel wil kan dit ook. Heb je nou van jezelf geen lange wimpers maar wil je dit wel kun je wimperextentions zetten dit is erg natuurlijk vooral wanneer je deze one by one laat zetten. Heb je nou je wimpers laten doen maar is dat niet af zonder de rest van de make up bent u bij visagist leiden aan het goede adres wij maken u graag op.

 

Voor feesten en bruiloften.

Ga je nou binnenkort trouwen en ben je niet zo goed in het doen van je haar of make up helpen wij je graag. Bij je bruiloft moet je jezelf blijven en niet een make up pop tenzij je dit graag wil. Ik doe graag je make up op een natuurlijke manier maar wel een look die uitgesproken is en lang blijft zitten. Wanneer jij in je mooie witte jurk aan komt lopen wil je ook dat je gezicht en haar mooi gedaan en dit ook opvalt hier zorgen we voor zodat jij de dag van je leven hebt. Bij visagist Leiden kan je ook terecht wanneer het gaat om bijvoorbeeld special effect make up op deze manier kunnen we jou laten lijken op de persoon die jij kiest voor je kostuum. 

 

Workshops

Ben je nou geïnteresseerd en vind je het leuk je make up te doen kun je bij visagist Leiden ook workshops volgen. Bij deze workshop kun je gezellig je zus, moeder en of vriendin meenemen zodat jullie dit samen doen. Bij deze workshop leer je verschillende looks en trucs om je make up te doen. Na afloop van de workshop doen we een gezellig hapje en drankje en wordt er een fotoshoot gehouden voor een mooie groepsfoto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *